Zobrazit menu

Poslední příspěvky

Poslední komentáře

Jak si vytvořit svatební oznámení?

109011 zobrazení 940 To se mi líbí
7 Komentáře
Hodnocení:
5.0
Značky : Editor, Návod, Svatba
Zveřejněno: On-line editor

Zanechte svůj komentář

Přihlašte se pro přidání komentářů

Komentáře

  • Barvy písma
    By: Tereza 10.5.2020
    Hodnocení:
    5.0

    Dobrý den,
    máte prosím někde přehled barev písma jak následně vypadají? Děláte také zlaté písmo s odlesky?
    Děkuji
    Tereza

    Replied by: Jakub Vokoun 10.5.2020 Dobrý den, pokud máte zkalibrovaný monitor, tak barva na monitoru by měla odpovídat tisku. Bohužel zlatou barvou v současné době netiskneme. Pokud budete chtít mít jistotu před finální objednávkou si můžete objednat vzoreček - www.vyhodnytisk.cz/blog/clanek/2-vzorek-oznameni

  • přání tisk vlastního
    By: Petra 9.4.2020
    Hodnocení:
    5.0

    Dobrý den, chtěla bych si nechat vytisknout vlastní přání, ale ne PF ani Svatební oznámení. Kde bych mohla tuto možnost najít?

    Replied by: Jakub Vokoun 14.4.2020 Dobrý den, můžete pro tento případ použít produkt poukazy - grafiku si vytvoříte zcela dle sebe. Krásný den, Výhodný TISK®

  • Svatební oznámení
    By: Martina Semeniuková 19.3.2019
    Hodnocení:
    5.0

    Ahojky budoucí novomanželé! Vřele doporučuji webový editor svatebních oznámení, protože Vám ušetří spoustu času, úsilí a starostí. Když je sv. oznámení podle Vašich představ, tak si ho můžete nechat vytisknout, zaslat a to i s obálkami :-) Měli jsme nádherné oznámení i obálky a přístup Výhodného tisku byl úžasný! Tak směle do toho :-)

    Replied by: Jakub Vokoun 19.3.2019 Moc děkujeme za krásné hodnocení naší práce. Moc si toho vážíme a uděláme vždy maximum pro spokojenost :-) Krásný den přeje Výhodný TISK®

  • Svatební oznámení
    By: Tereza Ficová 7.3.2019
    Hodnocení:
    5.0

    Dobrý den,
    chtěla jsem se zeptat, zda lze u vás nechat tisknout svatební oznámení, které je dělané ve wordu. A to pouze jen tisknout, dále si to chceme sami ořezat a podlepit.

    Dekuji

    Replied by: Jakub Vokoun 7.3.2019 Dobrý den, pokud je to správně připravené, tak by to možné mělo být. Zkuste prosím napsat na e-mail info@vyhodnytisk.cz a zašlete nám tam uvedený soubor. Zdarma Vám to zjistíme :-)

    Krásný den

  • Poděkování
    By: Iveta Stonawská 22.1.2019
    Hodnocení:
    5.0

    Chtěla bych znova moc poděkovat panu Vrbovi a celému týmu z Výhodný tisk za naše svatební oznámení. S takovou vstřícností a ochotou jsem se ještě nesetkala. Ani nejde vyjádřit jak jsem nadšená z jeho návrhu, který musel předělat po jiném grafikovi, aby vyhověl mým představám. Bleskový tisk a doručení. Jsem opravdu moc ráda, že jsem narazila zrovna na Vás ;) Doufám, že budu mít ještě někdy možnost k využití Vaších služeb.
    Veliké díky ;)
    Iveta a Marek

    Replied by: Jakub Vokoun 22.1.2019 Moc děkujeme a jsme velmi rádi za Vaši spokojenost :-)

  • Poděkování
    By: Zuzka N. 21.1.2019
    Hodnocení:
    5.0

    Chtěla bych moc poděkovat za skvělý, jednoduchý a přitom velice originální editor, kde jsem si sama vytvořila svatební oznámení podle svých představ. Také bych chtěla moc poděkovat za příjemné jednání a rychlost dodání. Prostě jedním slovem SUPER!!!!

    Replied by: Jakub Vokoun 21.1.2019 Moc děkujeme za krásná slova. To nás velmi těší. Krásný den :-)

  • Poděkování
    By: Michaela Nováčková 15.1.2019
    Hodnocení:
    5.0

    Děkuji za skvělé návody. Moc mi to pomohlo k tomu, abych si vytvořila oznámení přesně podle mých představ. Ráda znovu využiji služby této firmy.

    Replied by: Jakub Vokoun 21.1.2019 Moc děkujeme a jsem velmi rádi, že naše návody a tipy pomohly k oznámení dle Vašich představ :-) Krásný den